Показові виступи від спецпризначенців для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції

17-07-2017 Переглядів: 225

13 липня, на базі факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ, для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції, прикарпатські правоохоронці провели показові виступи-навчання з тактики затримання зловмисників на автотранспорті, прийомів рукопашного бою і самооборони.

Офіційна частина розпочалася зі вступного слова декана факультету №3, доктора юридичних наук, професора Вікторії Вовк, яка зазначила, що такі заходи вже не вперше проводяться на території навчального закладу, адже завдяки їм майбутні поліцейські можуть покращити уже здобуті навички під час навчання.

Показові виступи від спецпризначенців для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції   Фото 1

У свою чергу, заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Василь Віконський зазначив, що такі показові виступи необхідні та корисні для майбутніх поліцейських, оскільки дають можливість безпосередньо спостерігати за діями працівників поліції у різноманітних екстремальних ситуаціях під час службової діяльності.

Показові виступи від спецпризначенців для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції   Фото 2

Далі – для всіх присутніх працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області продемонстрували навички фізичної підготовки, володіння прийомами рукопашного бою, техніки бойових прийомів та прийомів самозахисту під час нападу із застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Крім того, були частково продемонстровані способи затримання злочинців у русі та на автотранспорті.

Показові виступи від спецпризначенців для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції   Фото 3

Показові виступи від спецпризначенців для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції   Фото 4

Після навчань усі бажаючі мали можливість спробувати власні сили.

Наприкінці заходів начальник УКЗ ГУНП в Івано-Франківській області капітан поліції Андрій Бондюк висловив щиру подяку усьому керівництву Національної академії внутрішніх справ України за активну участь та можливість проведення первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліції на базі факультету №3 в м. Івано-Франківськ та надіється на подальшу співпрацю.

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X