Поглиблення знань у сфері фінансового та податкового права

23-02-2017 Переглядів: 75

Нещодавно члени юридичної клініки «Захист», з метою поглиблення знань у сфері фінансового та податкового права, відвідали одну з найбільш відомих міжнародних аудиторських компаній в Україні – КПМГ.

КПМГ – це своєрідна абревіатура, яка складається з початкових літер імен засновників компанії, що розпочала свою діяльність з 1987 року в результаті злиття декількох великих бухгалтерських фірм.

Поглиблення знань у сфері фінансового та податкового права

Послугами КПМГ користуються ті українські підприємства, які прагнуть привернути закордонні інвестиції.

Так, слухачам була проведена невелика екскурсія відділеннями компанії, де вони були ознайомлені з основними послугами, що надає КПМГ, цікавими проектами, які вже втілені в життя та з тими, які на стадії підготовки.

Також гості були запрошені на семінар в юридичний відділ фірми, де зустрілися з головним радником відділу та розглянули актуальні проблеми в сфері податкового та фінансового права: з приводу рішення спірних ситуацій, урегулювання судових позовів і супроводження корпоративних угод. Між студентами різних навчальних закладів розгорнулася дискусія з приводу агробізнесу в Україні, де кожен висловив свою думку щодо його подальшого розвитку. Найактивніші учасники обговорення були нагороджені солодкими подарунками.

Поглиблення знань у сфері фінансового та податкового права

Після такої зустрічі представники юридичної клініки дійшли висновку, що в подальшому компанію КПМГ потрібно закріпити на українському ринку, так як це активно допоможе боротися за право надання аудиторських та інших послуг для великих фірм і організацій, бо таким чином підвищиться дохід української держави.

Поглиблення знань у сфері фінансового та податкового права

Юридична клініка «Захист» ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X