Подяка за службу

28-04-2015 Переглядів: 249

До Національної академії внутрішніх справ надійшов лист, в якому керівництво Оболонського районного управління ГУ МВС України в місті Києві висловило щиру подяку за сумлінне виконання покладених обов’язків з охорони громадського порядку, проявлену ініціативність і наполегливість курсантами ІІІ курсу Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Едуардом Скрябіним, Костянтином Борисенком та Андрієм Петриченком.

Так, нещодавно, ці курсанти разом з дільничним інспектором міліції, виявили та затримали чоловіка, який скоїв крадіжку товарів більше ніж на півтисячі гривень у одному з супермаркетів, що перебував неподалік від маршруту несення служби. Завдяки оперативним діям наших вихованців, затриманого швидко доставили до районного відділу міліції, де і вирішуватимуть обставини правопорушення.

Відрадно, що компетентність та високий рівень підготовки в Національній академії внутрішніх справ відмічають практичні підрозділи правоохоронного відомства, а це є черговим підтвердженням почесного звання курсанта нашої Альма матер.

Леонід Кальченко, ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X