Подорож до Музею води

23-04-2015 Переглядів: 66

Цікавим місцем, яке розповідає про важливість такої б, здавалося, простої речовини як вода, є Музей води у Києві або ще Водно-інформаційний центр. Саме це чарівне місце і відвідали першокурсники ліцею імені Я.Ю. Кондратьєва 16 квітня. Музей не лише цікавий своїм внутрішнім наповненням, але і будівля є красивою архітектурною пам’яткою столиці, яка розміщена на високому пагорбі серед Хрещатого парку. Здається, що це середньовічний замок серед мальовничих пейзажів.

Подорож до Музею води

Головна мета Музею води – розповісти відвідувачам про важливість цього життєво-необхідного ресурсу. Музей є частиною паркового комплексу «Хрещатий». У водному центрі ліцеїсти побачили, який шлях долає вода від дощових хмар аж до річкового осаду. Така цікава експозиція знаходиться під землею, куди треба їхати ліфтом.

Подорож до Музею води

Також у підземеллі знаходиться прототип артезіанської свердловини – і всі ці враження ліцеїсти отримали в справжньому підземному гроті, який неможливо описати, а треба тільки побачити. У Музеї води багато басейнів із різним експозиційним призначенням. Наприклад, тут є і басейн із японськими рибками – коли піднести руку близько до води, вони самі торкаються ваших долонь. Також у музеї створені штучні ріки, для яких кожен із відвідувачів може самостійно зробити русло.

І взагалі, в Музеї води багато динамічних експозицій, де вода постійно і безперервно тече. Також є зали, де йде дощ із грозою, або тече водоспад.

Подорож до Музею води

Ліцеїсти дізналися у музеї багато нового і корисного про воду, озера, річки, моря, мали можливість погратися і загадати бажання золотій рибці.

Подорож до Музею води

Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X