План дій для Національної поліції України – перші 100 днів

22-03-2017 Переглядів: 265

План дій для Національної поліції України – перші 100 днів

Переймаючись проблемами роботи Національної поліції України, в «Українському інституті майбутнього», експерт програми реформування правоохоронної системи Денис Монастирський презентував доповідь – «План дій для поліції». Він детально розглянув питання доцільності продовження попередніх ініціатив реформаторів: впровадження підрозділів патрульної і дорожньої поліції, запровадження Самборської моделі територіальних органів поліції, розвиток мережі поліцейських станцій, здійснення інформаційної підсистеми «Custody record» (технічна фіксація поведінки утриманих в ІТТ та дій працівників поліції), розповсюдження на всі основні підрозділи підходи Community policing, впровадження в систему автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

План дій для Національної поліції України – перші 100 днів

Також у презентації окремо йдеться про проблеми взаємодії з громадськістю. На думку Дмитра Монастирського, керівництву Нацполіції необхідно приділити увагу питанням організації роботи з громадянами, які особисто звертаються до правоохоронців за допомогою та популяризації діяльності поліції (шляхом створення соціальної реклами). Окрім цього, дослідник радить новопризначеному очільнику відомства сформувати системну роботу із представниками мас-медіа та дотримуватись інформаційної стратегії, якщо той прагне завоювати довіру людей.

У свою чергу, виконавчий директор «Українського інституту майбутнього» Віктор Андрусів додав, що мета цієї доповіді – допомогти сфокусуватись новому голові Національної поліції на ключових проблемних завданнях, вирішення яких допоможе налагодити роботу правоохоронної системи та покращити її ефективність.

План дій для Національної поліції України – перші 100 днів

Учасник заходу проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський зазначив, що запропонований план досить цікавий та ґрунтується на реальних проблемах сьогодення, тому доцільно буде враховувати у роботі таку інформацію.

Ознайомитись з доповіддю Дениса Монастирського "План дій для Національної поліції. Перші 100 днів" можна за https://www.slideshare.net/UIFuture/100-dniv

Олександра Кузнєцова
відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X