Підвищення кваліфікації як складова майстерності

28-05-2015 Переглядів: 73

У інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників райлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Підвищення кваліфікації як складова майстерності

Підвищення кваліфікації проводилось з метою формування в слухачів навичок організації управлінської діяльності з використанням сучасних методик управління органами внутрішніх справ, планування їх діяльності, організації взаємодії з іншими державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі МВС України.

Завершальним етапом занять став комплексний екзамен, на якому всі кандидати продемонстрували високий рівень знань та навичок.

Під час вручення свідоцтв перший проректор академії Станіслав Гусарєв привітав майбутніх керівників із закінченням навчального збору та побажав випускникам успіхів у їх подальшій професійній діяльності на благо нашої Батьківщини.

Підвищення кваліфікації як складова майстерності

Після закінчення навчального збору, кандидати пройдуть кадрову комісію Міністерства внутрішніх справ України.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X