Підвищення кваліфікації керівної ланки органів внутрішніх справ – пріоритет вдосконалення роботи міліції сьогодення

03-02-2015 Переглядів: 87

Діяльність органів внутрішніх справ спрямована на захист особистості, її прав і свобод, охорону громадського порядку й безпеки, боротьбу з правопорушеннями. Від ефективності роботи органів внутрішніх справ залежить стан правопорядку в державі. У зв’язку з цим неабияке значення має підбір та підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Підвищення кваліфікації керівної ланки органів внутрішніх справ – пріоритет вдосконалення роботи міліції сьогодення

Відповідно до службової телеграми керівництва МВС України в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ з 2 лютого розпочалися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України. Строк навчання зазначеної категорії слухачів становить 10 діб (100 годин навчання), протягом яких науково-педагогічний склад академії та представники профільних департаментів та управлінь МВС України будуть формувати в слухачів навички організації та планування управлінської діяльності, організації взаємодії з державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі органів внутрішніх справ України.

Підвищення кваліфікації керівної ланки органів внутрішніх справ – пріоритет вдосконалення роботи міліції сьогодення

На навчання прибуло 19 осіб, представників 11 територіальних відділів органів внутрішніх справ України.

По завершенню організаційних зборів розпочалось вхідне тестування, за результатами якого оцінювався рівень знань слухачів.

Офіцери також склали заліки з вогневої, загальної та спеціальної фізичної підготовки, після яких розпочався навчальний процес: лекційні, семінарські та практичні заняття, під час яких у них є можливість поглибити власні знання та отримати навички, необхідні для сучасного управлінця.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X