Підвищення кваліфікації для майбутніх керівників відділів міліції

23-07-2014 Переглядів: 83

Нещодавно на виконання службової телеграми МВС України в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Загалом на навчання прибуло 32 представника з 15 регіонів України. Метою заходу стало підвищення рівня знань та розвиток умінь необхідних кандидатам для ефективного вирішення основних завдань у своїй професійній діяльності. Серед них такі: удосконалення навичок організації та планування управлінської діяльності, взаємодія ОВС з іншими державними установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, особиста безпека під час виконання службових обов’язків, поводження зі спеціальними засобами й спеціальною технікою тощо.

 Підвищення кваліфікації для майбутніх керівників відділів міліції

Ректор академії Володимир Чернєй ознайомив майбутніх очільників відділів міліції з інфраструктурою Центру спеціальної та фізичної підготовки та умовами проживання курсантів першого курсу. Гості мали змогу відвідати їдальню, спортивний зал, гуртожиток тощо. Вони були приємно вражені здобутками, структурою та навчально-виховним процесом практичного центру. «Сучасна матеріально-технічна й навчально-методична база підрозділу НАВС дозволяє готувати майбутніх правоохоронців на якісному рівні», – відзначив очільник навчального закладу.

Відповідно до навчальної програми для слухачів у перший день курсів підвищення кваліфікації відбулось вхідне тестування, на якому кандидати на керівні посади підтверджували свій професійний рівень, а також складали заліки з вогневої, загальної та спеціальної фізичної підготовки.

 Підвищення кваліфікації для майбутніх керівників відділів міліції

Іспит з вогневої підготовки проходив у два етапи: визначення рівня знань слухачів щодо прийомів і правил стрільби з ПМ та оцінювання практичних результатів виконання вправи.

Під час заліку з загальної та спеціальної фізичної підготовки, оцінювались виконання силових вправ, зокрема, підтягування на перекладині та прийоми рукопашного бою.

 Підвищення кваліфікації для майбутніх керівників відділів міліції

Варто зазначити, що під час лекційних, семінарських та практичних занять майбутні керівники також мали можливість поглибити власні знання з проблем запобігання і протидії корупції серед особового складу, організації оперативно-службової діяльності підрозділів МРЛВ та охорони громадського порядку на території обслуговування, тактики виявлення, документування та розкриття злочинів підрозділами МРЛВ тощо, а також обговорити проблемні питання, що виникають у повсякденній практичній діяльності, з представниками Департаментів МВС України.

Завершальним етапом занять стало вихідне тестування, на якому всі кандидати продемонстрували високий рівень знань та навичок.

Під час вручення свідоцтв проректор академії Валерій Сокуренко від імені ректора Національної академії привітав майбутніх керівників із успішним закінченням навчального збору та наголосив на тому, що керівництво вишу приділяє значну увагу навчанню слухачів на базі інституту післядипломної освіти, удосконаленню форм і методів управління органами та підрозділами внутрішніх справ: «Сподіваємось, що високий рівень знань, досвід та вміння фахівців академії сприятимуть підготовці кращих працівників для ОВС», – зазначив проректор. Наостанок він побажав успіхів у професійній діяльності, стверджуючи особистим прикладом зразок самовідданого служіння інтересам народу та державі.

 Підвищення кваліфікації для майбутніх керівників відділів міліції

Після закінчення навчального збору, кандидати пройдуть кадрову комісію Міністерства внутрішніх справ України.

Вероніка Компанцева,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X