Підсумки візиту керівництва НАВС до Ради Європи

25-06-2017 Переглядів: 74

Делегація Національної академії внутрішніх справ у складі ректора Володимира Чернєя та його радника Вячеслава Штучного завершила візит до Ради Європи.

Підсумки візиту керівництва НАВС до Ради Європи фото 1

Окрім участі у колоквіумі, на якому обговорювались питання щодо ролі засобів масової інформації у боротьбі з тероризмом, та зустрічі зі Спеціальним радником Генерального Секретаря Ради Європи для України Режі Брійя, делегацією також проведені перемовини з керівниками спеціалізованих підрозділів секретаріату Ради Європи, у тому числі і в Департаменті з питань виконання рішень Європейського Суду з прав людини.

Окремим питанням, яке підлягало обговоренню, стала участь науково-педагогічного складу академії у проекті Ради Європи «Європейська програма навчання прав людини для юристів «Help».

Підсумки візиту керівництва НАВС до Ради Європи фото 2

За підсумками візиту досягнуто домовленості активізувати співпрацю між НАВС та РЄ щодо питань боротьби з кіберзлочинністю, розслідуваннями фінансових злочинів та подальшого зміцнення механізмів захисту прав людини в діяльності правоохоронних органів, а також під час підготовки їх фахівців. Зокрема, на базі академії заплановано проведення круглих столів, колоквіумів, тренінгів; здійснення корегування навчальних планів у відповідності до європейських стандартів та спільної діяльності у розробці змін до законодавства.

Підсумки візиту керівництва НАВС до Ради Європи фото 3

На завершення, українська делегація зустрілась з Постійним Представником України при Раді Європи Дмитром Кулебою, який також запевнив у підтримці зі свого боку щодо співпраці з Радою Європи та реалізації проектів на базі Національної академії.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X