Підліток і виклики сучасності

24-02-2017 Переглядів: 55

Зважаючи на поширення останнім часом в інтернет-середовищі матеріалів, що пропагують насильство, агресію та провокують депресивні настрої та асоціальну поведінку серед підлітків, керівництвом юридичного ліцею спільно з відділенням психологічного забезпечення 23 лютого на базі ліцею організовано зустріч ліцеїстів, педагогів ліцею, працівників соціально-гуманітарної роботи, медиків, психологів та представників курсової ланки навчальних підрозділів академії з Валентиною Снігульською – досвідченим психологом, керівником проекту всеукраїнської газети «Соціальний педагог», яка багато років на професійному рівні досліджує особливості дитячої та юнацької психології.

Підліток і виклики сучасності

Під час бесіди в залі панувала атмосфера невимушеного спілкування та доброзичливості. У ході розмови були розглянуті різні життєві ситуації, в яких може опинитись кожен підліток та пропонувалися варіанти виходу з них.

Підліток і виклики сучасності

Багато уваги було приділено питанням становлення особистості в умовах сучасності та проблемам інформаційної безпеки, які зумовлені перенасиченістю неконтрольованим контентом всесвітньої мережі Інтернет, телебачення, комп’ютерних ігор, що може провокувати тривожність та агресивність.

Підліток і виклики сучасності

Друга частина зустрічі була присвячена професійній розмові з фахівцями ліцею та академії, які безпосередньо працюють з молоддю. Валентина Олександрівна запропонувала авторські методики діагностики та врегулювання можливих ситуацій в молодіжному колективі.

Досвідчений психолог не обійшла увагою довічну проблему батьків та дітей, наголосила на безумовній ролі сім’ї у процесі виховання та становлення правосвідомого громадянина та майбутнього правоохоронця.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X