Підкорення наукової вершини студентом академії

21-03-2017 Переглядів: 186

17 березня у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К.Д. Ушинського (м. Одеса) відбулися наукові змагання ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2016/2017 навчальному році у галузі “Педагогічна та вікова психологія”.

Підкорення наукової вершини студентом академії

До участі в турнірі були запрошені переможці І-го туру, зміст якого полягав у відборі кращих наукових робіт з педагогічної та вікової психології. 28 переможців, які представляли вищі навчальні заклади України, було запрошено до участі у ІІ-му турі конкурсу.

Від Національної академії внутрішніх справ право змагатися у ІІ-му турі виборола студентка п’ятого курсу навчально-наукового інституту № 4 Оксана Позняк, яка неодноразово перемагала у наукових заходах загальноакадемічного рівня. Свою наукову роботу на тему: “Особливості взаємозв’язку творчих здібностей та схильності до ризику у студентської молоді” вона розпочала писати ще у 2015 році, навчаючись на факультеті № 2 під керівництвом доктора психологічних наук, професора Романенко Оксани Вікторівни, яка на сьогодні є завідувачем кафедри психології та педагогіки факультету № 2 НАВС.

Підкорення наукової вершини студентом академії

Разом з тим у нелегкій боротьбі за право бути серед кращих, Оксана Позняк зуміла продемонструвала ґрунтовні знання, ерудованість і компетентність під час свого виступу та обговорення наукових робіт інших конкурсантів.

За результатами змагань Оксана Позняк виборола диплом третього ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2016/2017 навчальному році у галузі “Педагогічна та вікова психологія”.

Обрана тематика для наукового дослідження, на думку Оксани Поняк, була обумовлена запитами сучасного динамічного життя щодо конкурентоспроможності фахівців на ринку праці. Адже сучасне суспільство все більше має потребу і надає перевагу творчим особистостям. Професійно компетентним, соціально мобільним, відкритим усьому новому та які вміють знаходити нестандартні рішення у різних ситуаціях. Тільки такі люди вміють реалізувати себе в різних сферах діяльності. Але, як відомо, більшість творчих особистостей проявляють риси імпульсивних, мінливих, схиблених на ідеї людей, які здатні на великий ризик, аби досягти поставленої мети, які ставлять на карту навіть життя, аби досягнути успіху.

Підкорення наукової вершини студентом академії

Підкорення наукової вершини студентом академії

Щиро вітаємо Оксану Позняк та доктора психологічних наук, професора Романенко Оксану Вікторівну з перемогою та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому та продовжувати самовіддано займатися науковою діяльністю.

Навчально-науковий інститут № 4,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X