Підготовка молодих правоохоронців до роботи в життєвих ситуаціях

21-10-2016 Переглядів: 98

У ННІ № 1 з початку навчального року проводяться факультативні заняття для курсантів випускних курсів, метою яких є закріплення здобувачами вищої освіти практичних навиків, умінь, підготовка молодих правоохоронців до роботи в життєвих ситуаціях та виконання ними службових завдань на високому професійному рівні.

Так, у вересні курсанти 4-х курсів отримували практичний досвід під час забезпечення публічної безпеки і порядку в Солом’янському районі м. Києва. На початку стажування науково-педагогічними працівниками проведено з ними факультативні заняття зі складання адміністративних матеріалів за фактом виявлення правопорушень та здійснено інструктажі щодо надання проектів протоколів для їх аналітичної оцінки на кафедру адміністративної діяльності.

Підготовка молодих правоохоронців до роботи в життєвих ситуаціях

За результатами перевірки та аналізу поданих матеріалів доцент кафедри адміністративної діяльності Вікторія Басс підбила підсумок та провела роз’яснювальну роботу з курсантами щодо виявлених зауважень та надала практичні рекомендації щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення передбачені статтями 160, 174, 175-1, 178, 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також вона наголосила, що недотримання вимог законодавства України при оформленні протоколів тягне за собою юридичну відповідальність (дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну).

Підготовка молодих правоохоронців до роботи в життєвих ситуаціях

Слід зазначити, що з метою оволодіння практичними навиками курсантами-випускниками в ННІ № 1 проводяться факультативні заняття з інших навчальних дисциплін. Це і факультативні заняття «Негласна робота оперативних підрозділів Національної поліції України», що проводяться кафедрою спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування, і факультатив «Актуальні проблеми в практичній діяльності слідчого та шляхи їх вирішення», що одночасно проводять науково-педагогічні працівники трьох кафедр: досудового розслідування, криміналістики та судової медицини і кримінального права. Також факультативні заняття «Культура мовлення та риторичні навички у практичній діяльності працівника поліції», які проводяться кафедрою юридичного документознавства, факультатив «Використання спеціальних бухгалтерських знань при розслідуванні економічних злочинів» кафедрою економічної безпеки, і факультатив «Алгоритм дій користувачів з організації формування Інтегрованої інформаційно-пошукової системи МВС України «АРМОР» кафедрою інформаційних технологій.

Керівництво та науково-педагогічні працівники інституту сподіваються, що такі заходи допоможуть майбутнім правоохоронцям виконувати службові завдання на високому професійному рівні та запрошують всіх бажаючих курсантів відвідувати створені факультативи, що працюють щодня в ННІ №1.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X