Підготовка до навчальної практики

26-11-2015 Переглядів: 303

Навчальна практика курсантів ВНЗ є складовою частиною процесу підготовки фахівців, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного ступеня вищої освіти. Вона проводиться з метою закріплення отриманих курсантами теоретичних знань, формування у них професійних умінь та навичок підтримання необхідності у систематичному поновленні своїх знань та практичного застосування у повсякденній діяльності.

Підготовка до навчальної практики

На виконання вимог Положення про практичну підготовку слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України, затвердженої наказом МВС України від 27.06.2013 № 621, 19 листопада у Прикарпатському факультеті було проведено інструктаж з курсантами другого курсу, що проходитимуть навчальну практику з 4 по 31 січня 2016 року на базі комплектуючих підрозділів. Інструктаж проходив за участі керівництва факультету, науково-педагогічного складу та безпосередньо заступника начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області полковник поліції Володимира Гаврилаша.

Здійснюючи інструктаж, керівник факультету Сергій Братель наголосив на тому, що під час навчальної практики курсанти повинні своєчасно прибути на місце практики, суворо дотримуватись службової дисципліни, Правил внутрішнього розпорядку та статутних вимог. Володимир Гаврилаш зазначив, що навчальна практика проходитиме в підрозділах поліції, які підтримують публічну безпеку і порядок, у формі залучення до охорони громадського порядку, профілактики правопорушень серед населення.

Підготовка до навчальної практики

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X