Підведення підсумків навчання в школі молодших командирів ННІ № 1

02-12-2016 Переглядів: 142

30 листопада проведено завершальне в цьому році заняття в школі молодших командирів ННІ № 1.

Протягом першого семестру згідно тематичного плану в школі молодших командирів відбулися заняття з функціональної, стройової та психологічної підготовки.

За ініціативи керівництва інституту і кафедри управління та роботи з персоналом, у рамках функціональної підготовки її завідувачем, полковником поліції Олександром Доценко проведено низку занять з молодшими командирами 2-4 курсів «Особистий приклад командира для підлеглих, його поведінка та старанність щодо зразкового виконання службових обов’язків. Робота молодшого командного складу щодо визначення морально-ділових якостей курсантів проведення індивідуально-виховної роботи, навчання та виховання підлеглих».

Підведення підсумків навчання  в школі молодших командирів ННІ № 1

Психологічна підготовка проводилась фахівцем відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Національної академії внутрішніх справ Шестопаловою Ю.С. вивчені теми «Позитивний імідж майбутнього поліцейського», «Службова дисципліна особливості ділового спілкування при субординації та координації», «Динаміка розвитку та формування колективу особливості функціонування малих груп», «Роль молодшого командира у груповій згуртованості та підтриманні позитивного соціально-психологічного клімату в курсантському колективі», «Профілактика адекватної поведінки».

Стройовому вишколу курсантів навчали т.в.о. директора інституту Олександр Хуторянський та курсові офіцери. Вони вивчали положення Стройового статуту Збройних сил України, а саме «Строї та управління ними», «Стройові прийоми рух без зброї», «Виконання військового вітання, вихід із строю, повернення у стрій та підхід до начальника», а також методику організації та проведення занять зі стройової підготовки перемінного особового складу.

Підведення підсумків навчання  в школі молодших командирів ННІ № 1

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X