Підбиття наукових підсумків

27-04-2015 Переглядів: 87

23 квітня поточного року в рамках проведення щорічної підсумкової науково-теоретичної конференції наукового товариства курсантів ННІПФПГБПС та НГУ підбиті підсумки науково-дослідної роботи перемінного складу інституту.

Підбиття наукових підсумків

Спільними зусиллями курсантів та науково-педагогічного складу, було створено 7 секцій за тематикою досліджень, на яких учасники представили напрацьований матеріал та наукові здобутки.

Протягом року курсанти брали активну участь у роботі наукових гуртків кафедр інституту і загальноакадемічних, наукових лабораторій, майже 70 відсотків курсантів були членами цих наукових гуртків. Під керівництвом досвідчених науково-педагогічних працівників для участі у конкурсі впродовж навчального року курсанти підготовили майже 200 наукових робіт.

Підбиття наукових підсумків

Роботи, що визнані кращими, а таких виявилось 20, будуть направлені для подальшої участі у підсумковій загально академічній науково-теоретичній конференції присвяченій «Дню науки».

Підбиття наукових підсумків

Крім цього, протягом року вихованці інституту брали активну участь і в інших наукових заходах, серед яких: науково-практичні семінари «Використання іноземного досвіду з попередження правопорушенням», «Історія розвитку та перспективи розбудови Національної гвардії України», науково-теоретична конференція присвячена дню юриста України,

III міжвузівська науково-практична конференція іноземними мовами «Інформаційна безпека: виклики і загрози сучасності (зарубіжний досвід)», всеукраїнський семінар в рамках проекту «Національна система забезпечення якості і взаємодії довіри в системі вищої освіти», І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін «Англійська мова», «Кримінальне право», «Криміналістика», «Основи економічної теорії», «Конституційне та міжнародне право».

Підбиття наукових підсумків

Підсумки роботи ще раз довели, що наукова діяльність є одним із найважливіших засобів підвищення якості підготовки і виховання курсантів академії.

Підбиття наукових підсумків

Голова ради НТК інституту
Мар’яна Чибиряк

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X