Під формою чарівність не сховати

27-03-2015 Переглядів: 660

25 березня відбулася найяскравіша подія весни в стінах навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції – «Міс Інститут-2015».

Конкурс краси – це самі красиві дівчата, самі щирі усмішки і багато-багато позитива та неймовірні емоції.

Чарівні, тендітні, яскраві дівчата-правоохоронці підірвали зал своєю красою, грацією, енергією, драйвом. Вони з неабиякою креативністю підішли до кожного конкурсу, який постав перед ними.

Під формою чарівність не сховати

Було важко підібрати слова, щоб виразити всі емоції, які ми отримали від першого приголомшеного дефіле в парадній міліцейській формі, яка неабияк пасувала нашим дівчатам, і ми вкотре переконались, що наші курсантки – НАЙКРАЩІ!

Перший конкурс мав назву «Внутрішня справа за номером будьмо знайомі». Він познайомив з нашими красунями по-ближче. Ми переглядали найрізноманітніші відеопрезентації, де дівчата показали себе з різних сторін.

Танець, пісня, акторська майстерність – наші конкурсантки показали найяскравіше свої таланти, затамувавши подих всіх присутніх.

Проводячи соцопитування серед дівчат, ми виявили, що 99% з них вважає, що найголовніша проблема в їхньому житті, це те, що їм завжди немає що одягнути, а рішення цьому може бути тільки добре спакований гаманець, адже, як вони заявили «шопінг нині дорого обходиться». Та наші конкурсантки поклали цьому край і вразили всіх дівчат і хлопців своїми сукнями, які власноруч зробили з дешевих матеріалів. Деяким, навіть, здалося, що вони на «Тижні моди», а не на конкурсі краси, і вважають, що ніякі «Gucci» та «Armani» не зрівняються з сукнями, які нам продемонстрували наші дівчатка!

Під формою чарівність не сховати

І ось, найромантичнішою миттю нашого вечора, яку ми чекали від самого початку, стало дефіле у вечірніх сукнях. Ми змогли налюбуватися всією жіночністю наших красунь, їхньою ходою та вмінням подати себе елегантно.

Та не тільки краса побавила наше око і дала нам кінцевий результат, а й їхні погляди на різні життєві ситуації, їх думки стосовно навколишнього, почуття та ставлення до різних подій. Відповіді конкурсанток нас вразили і ми остаточно впевнились, що вони в нас не тільки красиві, а й з глибоким внутрішнім світом.

Близько двох годин всіх переповняли емоції, зал підтримував своїх фавориток, не жаліючи своїх долонь, і нарешті ми дочекалися ім’я переможниці, ім’я дівчини, яке ввійде в історію нашого інституту і нею стала курсантка 2-го курсу факультету кримінальної міліції Анастасія Добролежа, яка отримала титул «Міс Інститут-2015». Зал просто шаленів від її виступів, курсанти підтримували свою фаворитку та вручили їй титул «Міс глядацьких симпатій». На цьому нагороди не завершились. За тиждень до конкурсу було розпочато Інтернет-голосування, яке мало визначити «Міс фото-2015», та за результатами підрахунку голосів перемога дісталась Анастасії Добролежі.

Інш номінації було визначено таким чином:

- титул «І Віце-міс» отримала курсант 2-го курсу ФПФПС Фіщук Ліана;

- титул «ІІ Віце-міс» - курсант 2-го курсу ФПФПС Жельман Вікторія;

- титул «Міс оригінальність» - курсант 3-го курсу ФПФПС Червінська Софія;

- титул «Міс артистичність» - слухач магістратури ФПФПС Шевченко Олена;

-титул «Міс Чарівність» - курсант 2-го курсу ФПФПС Маслей Марина;

Отже, ми дякуємо всім, хто був присутній на самому яскравому заході цієї весни, а також дівчатам за їх участь у конкурсі «Міс Інститут-2015», та бажаємо успіху у подальшій боротьбі за титул «Міс Академія-2015».

Під формою чарівність не сховати

Куценко Олена, актив курсантського
самоврядування ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X