Персональний розподіл випускників

15-06-2015 Переглядів: 185

Після проходження стажування та його захисту перед атестацією випускників 3-х курсів та здобувачів ступеня вищої освіти магістр навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції відбувся їх персональний розподіл.

Персональний розподіл випускників

Так, 3 та 10 червня за участі першого проректора Національної академії внутрішніх справ Станіслава Гусарєва, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Ігора Цюприка, першого заступника Департаменту карного розшуку Сергія Редьки, заступника начальника Слідчого управління ГУ МВС України в Київській області Олександра Алексійчука, представників регіональних підрозділів та керівництва інституту відбувся розподіл курсантів 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції та здобувачів ступеня вищої освіти магістра факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства. Загалом у розподілі взяли участь 188 курсантів та 84 здобувачі.

Персональний розподіл випускників

Переважна більшість молодих фахівців повернеться для подальшого проходження служби до структурних підрозділів, із яких вони були направлені на навчання до академії.

Загалом із впевненістю можна підсумувати, що незабаром практичним працівникам на допомогу прибудуть молоді спеціалісти, які внесуть свій вклад у розвиток якісно нової системи органів внутрішніх справ України.

Ми побажаємо успіхів нашим випускникам!

Відділ забезпечення навчального процесу ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X