Перший дзвоник для ліцеїстів

01-09-2014 Переглядів: 107

1 вересня, чудового сонячного ранку, в Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва відбулись урочистості з приводу святкування Дня знань.

На стройовому плацу перед будівлею зібрались представники Вченої ради Національної академії внутрішніх справ, почесні гості, командно-адміністративний і педагогічний склад ліцею, а також ліцеїсти та їхні близькі.

Перший дзвоник для ліцеїстів

Свято розпочалося з підняття прапора, виконання гімну України, а також з вшанування хвилиною мовчання працівників органів внутрішніх справ та Збройних сил України, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Перший дзвоник для ліцеїстів

Юнаків та дівчат зі святом привітали Голова Профспілки атестованих працівників Анатолій Онищук, голова Організації ветеранів центрального апарату МВС України Іван Красюк, секретар Вченої ради Національної академії Сергій Константинов і директор ліцею Василь Кобко. Очільник закладу побажав ліцеїстам сили і наснаги, закликав до старанного та відповідального навчання.

Перший дзвоник для ліцеїстів

Перший дзвоник для ліцеїстів

Перший дзвоник для ліцеїстів

Після того, як пролунав перший дзвоник, в актовій залі ліцею пройшов урок під назвою «Україна - єдина країна», де присутніх було введено в короткий екскурс визначних для нашої держави дат і подій.

Національна академія також приєднується до всіх привітань ліцеїстам та бажає їм цікавого навчання, нових перемог та відкриттів, великих досягнень на шляху до своєї мети.

Ганна Вербило,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X