Перший день практики

01-02-2016 Переглядів: 104

Головним завданням будь-якого навчального закладу є, передусім, підготовка висококваліфікованих фахівців, котрі були б конкурентоздатними на ринку праці. Особливе місце у підготовці фахівців займає практика. Вона є необхідною складовою всього навчально-виховного процесу. А він, як відомо, спрямований на те, щоб майбутні випускники були готові до реалій сучасного життя.

Перший день практики

Кожний навчальний рік знаменує важливу сходинку на шляху здобуття знань, умінь, практичних навичок, вкрай необхідних майбутнім поліцейським. І тому невипадково практика виділена окремим рядком у планах їхньої підготовки до майбутньої роботи. Глибокі теоретичні знання дуже важливі у підготовці фахівців, але не менш важливим є формування у курсантів на основі отриманих знань справді професійних умінь і навичок.

Перший день практики

Першого лютого для курсантів другого курсу факультету № 3 розпочалася навчальна практика. Традиційно всі види практики починаються настановчими кон¬ференціями. Тож у перший день в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області, за участі декана факультету Сергія Брателя та заступника декана Андрія Ляшука, з курсантами був проведений інструктаж, на якому відповідальні за практику професор кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Ірина Басиста і начальник сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення підполковник поліції Олексій Тітов пояснили курсантам зав¬дання практики та форми звітної документації.

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X