Перша клятва

27-06-2017 Переглядів: 331

Сьогодні в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва НАВС, як і в багатьох столичних навчальних закладах, випускники отримали атестати.

Нині в юридичному ліцеї навчаються діти, батьки яких – працівники правоохоронних органів – загинули, померли чи стали інвалідами під час виконання службових обов’язків, учасники бойових дій, які захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та беруть участь в Антитерористичній операції на сході нашої країни.

Перша клятва фото 4

У цей день в актовій залі не було жодного вільного місця. Схвильовані батьки, рідні та й самі ліцеїсти з нетерпінням чекали на початок свята. І ось, нарешті, настала довгоочікувана мить – вручення атестатів 82 юнакам і дівчатам. Для навчального закладу це вже сімнадцятий випуск, втім, кожного разу це хвилюючий та особливий момент.

Перша клятва фото 4

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся перший проректор академії полковник поліції Станіслав Гусарєв, який поздоровив юнаків і дівчат зі знаменною подією на лише для НАВС, а й для всієї України, він також зазначив: «Ви пройшли хорошу підготовку і мали прекрасну можливість отримати належні знання, вміння та навички. Бажаю, щоб ви завжди з вдячністю згадували своїх вчителів, адже вони передавали вам не лише знання, а й часточку своєї душі. Впевнено крокуйте до поставленої мети». Потому Станіслав Дмитрович вручив документ про середню освіту випускникам 201 навчальної групи, а також подяки кращим ліцеїстам 2017.

Перша клятва фото 4

Потім до слова був запрошений давній друг і меценат ліцею, який постійно надає всіляку підтримку його вихованцям – начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України, генерал поліції третього рангу Сергій Буднік. Він також долучився до привітань та вручив атестати учням 202 групи.

Перша клятва фото 4

Завітав на свято й радник міністра Патронатної служби МВС України Василь Кобко, колишній очільник юридичного ліцею, якого вихованці зустрічали гучними оплесками, адже Василь Андрійович завжди по-батьківськи піклувався про кожного з них. Радник міністра поздоровив усіх з визначним днем у житті, вручив атестати 203 групі та наголосив: «Більшість з вас продовжить справу своїх батьків, тож бажаю вам не осоромити честь рідного ліцею і стати справжніми захисниками правопорядку – поліцейськими нової генерації».

Перша клятва фото 4

Проректор академії полковник поліції Руслан Сербин також виконав почесну місію з вручення атестатів і зазначив, що двері Національної академії завжди відкриті для сьогоднішніх випускників, бо вони вже мають ґрунтовну підготовку і зможуть стати надійним і гідним поповненням НАВС.

Перша клятва фото 4

Перша клятва фото 4

Та ось, нарешті, настала найзворушливіша мить і ліцеїсти разом проголосили першу у їхньому житті Клятву випускника юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва. У батьків і гостей з’явились сльози на очах та нехай вони завжди будуть у них лише від радості і гордості за своїх дітей.

Перша клятва фото 4

Наостанок, на добру згадку про подію, відбулося пам’ятне фотографування.

Перша клятва фото 4

Оксана Чміленко,

відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X