Перемога у стартових поєдинках

01-10-2015 Переглядів: 466

У другому турі чемпіонату ФАСК студентська збірна ФК «Динамо-Академія» НАВС зустрілась із футбольним клубом, що має практику виступів у чемпіонаті України, а саме із ФК «Легпром» - Київським національним університетом технологій та дизайну. Обидві команди вже тричі зустрічались на футбольних майданчиках столиці минулого року, і НАВС у всіх поєдинках виходила тріумфатором. У новому сезоні команди відчутно змінили свій склад, а отже глядачі мали можливість спостерігати за цікавою грою, майже різних у порівнянні з минулим роком команд.

Перемога у стартових поєдинках

Перемога у стартових поєдинках

Перемога у стартових поєдинках

ФК «Динамо-Академія» НАВС з перших хвилин притиснув суперника до власних воріт, створюючи при цьому нагоду за нагодою, але в кінцевому підсумку бракувало влучності – м’яч поки-що не хотів ображати гостей. Розв’язка ж наступила на 25-й хвилині зустрічі, коли гравці ФК «Легпром» порушили правила неподалік від власного карного майданчика. ФК «Динамо-Академія» НАВС отримав право на виконання стандарту, який майстерно виконав Олександр Семенов – м’яч просвистів над стінкою гостей та поцілив точнісінько у праву «дев’ятку». Гол додав швидкості гравцям НАВС і вже за декілька хвилин ФК «Легпром» пропустив другій гол – на замиканні відмінно зіграв півзахисник Павло Гноєвський.

Перемога у стартових поєдинках

Перемога у стартових поєдинках

Перемога у стартових поєдинках

Після перерви гравці ФК «Динамо-Академія» мали багато шансів довести рахунок до розгромного. Півзахисник НАВС Владислав Примушко спочатку поцілив у поперечину, потім якимось дивом не реалізував вихід віч-на-віч, але в третьому випадку вже не схибив, замкнувши флангову передачу головою. Після 3:0 збірна команда Київського національного університету технологій та дизайну майже змирилася з поразкою, але спромоглася все-таки на гол престижу. В підсумку 3:1, і ФК «Динамо-Академія» впевнено перемагає та проходить ФК «Легпром».

Перемога у стартових поєдинках

Варто відзначити, що за грою спостерігав проректор НАВС полковник міліції Валерій Сокуренко, який по завершенні гри подякував кожному гравцеві за таку надважливу перемогу. Так тримати!

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X