Збори вступників до НАВС

20-07-2016 Переглядів: 306

Вже скоро в Національній академії внутрішніх справ розпочнуться вступні іспити. В зв’язку з цим, 20 липня на території відділу спеціальної та фізичної підготовки пройшли збори для кандидатів на навчання.

Збори вступників до НАВС

На головному плацу виступив проректор академії, полковник поліції Руслан Сербин, який привітав присутніх та зазначив, що приємно здивований результатами реєстрації, адже 90 відсотків абітурієнтів подали на вступ оригінали документів і відтак цілеспрямовано мають бажання здобувати вищу освіту саме в НАВС.

Збори вступників до НАВС

Також до слова був запрошений Відповідільний секретар приймальної комісії Леонід Безуглий, який роз’яснив процедуру складання іспитів, звернення до апеляційної комісії за необхідністю, порядок подання оригіналів документів тощо.

Збори вступників до НАВС

Крім того, присутнім було наочно продемонстровано виконання нормативів комплексної силової вправи хлопцями та дівчатами для здачі вступного іспиту з фізичної підготовки.

Збори вступників до НАВС

Збори вступників до НАВС

Після завершення зборів батьки та абітурієнти мали нагоду отримати відповіді на хвилюючі питання особисто від проректора та членів приймальної комісії.

Збори вступників до НАВС

Леонід Кальченко, фото автора

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X