Педагогічна практика у поєднанні з досвідом – відмінний результат

13-02-2015 Переглядів: 103

На цьому тижні почалась педагогічна практика у здобувачів ступеня вищої освіти магістра ННІПФПСКМ НАВС. Слухачі відповідально поставились до практичної підготовки та набуття навичок спілкування з аудиторією. Ще більшої завзятості надало проведення заняття спільно з практичним працівником податкової міліції. Так співпало, що для більш повного поєднання теоретичного матеріалу з особливостями практичної діяльності з виявлення економічних злочинів кафедрою економічної безпеки інституту для проведення семінарського заняття з дисципліни «Організація перевірки фінансово-господарської діяльності» був запрошений заступник начальника відділу оперативного супроводження адміністрування податку на додану вартість оперативного управління ДПІ в м. Києві підполковник податкової міліції Антон Чуб.

Педагогічна практика у поєднанні  з досвідом – відмінний результат

Під час проведення заняття Антон Володимирович розповів про особливості виявлення фактів незаконного відшкодування податку на додану вартість, наочно відобразив можливі схеми зменшення податкових зобов’язань та відповів на запитання курсантів щодо складнощів та особливостей перевірок суб’єктів господарювання працівниками правоохоронних органів.

Продовжуючи тему слухач магістратури глибоко та всебічно висвітлив питання ролі фіктивних підприємств у незаконному відшкодуванні ПДВ.

Педагогічна практика у поєднанні  з досвідом – відмінний результат

У подальшій плідній співпраці курсанти разом зі слухачем магістратури та практичним працівником обговорили питання прогалин у законодавстві, які заважають ефективній діяльності боротьби з економічною злочинністю.

Присутність практичного співробітника на семінарському занятті вимагала від слухача магістратури досконалого знання теми заняття та швидкого орієнтування в окремих аспектах законодавства. З чим практикант вдало впорався.

Педагогічна практика у поєднанні  з досвідом – відмінний результат

Кафедра економічної безпеки
ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X