Патріотичне виховання молоді

29-01-2015 Переглядів: 464

Історія України - це війни і повстання, це сльози і перемоги, це "тихі води, ясні зорі" і буруни біля Дніпрових порогів, це незламність Байди і крилаті козацькі "чайки" серед хвиль розбурханого моря, буйні веселощі на Січі після перемог і плач полонянок у неволі, це ненависть і любов, вірність і зрада — це все, чим живе людина, чим живе народ, живе весь світ. Довгою і тернистою була дорога української держави до незалежності. Наш народ пройшов чи не найважчий та найкривавіший шлях до здобуття своєї вільної, незалежної держави, до того історичного моменту, коли ми отримали право підняти до небес свій синьо-жовтий прапор, заспівати рідний нам національний гімн, вшанувати національні символи.

Патріотичне виховання молоді

28 січня у приміщенні Центрального Народного дому Івано-Франківська відбувся тематичний концерт «До волі святої ідучи», присвячений 96-й річниці Соборності України, героям Крут, ОУН та воїнам АТО.

В заході брали участь муніципальні колективи: капела бандуристів, оркестр народної музики «Рапсодія», тріо бандуристів «Намисто», а також народні аматорські колективи: хор «Золота заграва», жіночий вокальний ансамбль «Любисток», чоловічий вокальний ансамбль «Черемош», ансамбль танцю «Франківчанка», солісти ЦНД. Концерт відвідали курсанти та студенти Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ. Такі тематичні заходи є досить актуальними в сучасних умовах, адже сприяють вихованню у молодого покоління почуття патріотизму і гордості за свою державу та її героїв-захисників.

Патріотичне виховання молоді

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X