Пам’яті героїв-чорнобильців

24-04-2015 Переглядів: 68

Сьогодні ректор Національної академії внутрішніх справ взяв участь у мітингу-реквієму з нагоди 29-річниці від дня аварії на Чорнобильській АЕС біля Монументу на честь працівників та ветеранів органів внутрішніх справ – учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Пам’яті героїв-чорнобильців

На подвір’ї МВС України як і зазвичай було людно. Щоб ушанувати пам'ять усіх тих, хто причетний до цієї сумної події та покласти квіти до Монументу від міністерства внутрішніх справ, Української Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС та Асоціації ветеранів ОВС прибули: Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова вищезгаданої Асоціації Василь Дурдинець, члени колегії, керівники структурних підрозділів, ветерани ОВС – ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Пам’яті героїв-чорнобильців

Після покладання квітів усі присутні були запрошені до Центру культури та мистецтв для участі у церемонії нагородження, де ректору НАВС Володимиру Чернєю, як ліквідатору наслідків аварії на ЧАЕС, заступник міністра внутрішніх справ Олексій Руденко вручив відзнаку МВС України «Вогнепальну зброю». По завершенню заходу всі присутні переглянули документальний фільму «Чорнобиль – наш довічний біль» та прослухали концерт-реквієм «Згадають мене всі».

Пам’яті героїв-чорнобильців

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X