Обговорення інноваційних технологій у сучасній вищій школі науково-педагогічними працівниками кафедри юридичного документознавства

23-09-2016 Переглядів: 77

21 вересня на кафедрі юридичного документознавства ННІ №1 було проведено науково-методичний семінар «Інноваційні технології в сучасній вищій школі».

Зі вступним словом про роль інноваційних технологій в освітньому процесі виступила завідувач кафедри, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Стратулат.

Доцент кафедри Наталія Лощинська окреслила сучасні підходи до організації освітнього процесу, схарактеризувала найбільш поширені класифікації інноваційних методів.

Обговорення інноваційних технологій у сучасній вищій школі науково-педагогічними працівниками кафедри юридичного документознавства

Учасники семінару обговорювали застосування освітніх інновацій у контексті підготовки майбутніх юристів, доцільність поєднання діалогово-комунікаційних і професійно-ділових ігрових методів, обмінювалися досвідом освоєння інформаційно-компʼютерних технологій. Жваве обговорення викликали питання про застосування методів інтервʼю, проектів і творчого пошуку. Особливу увагу було приділено проблемності в упровадженні та змісті інноваційних технологій.

У результаті колективного обміну думками учасники семінару дійшли висновку про необхідність детально аналізувати кожен застосовуваний метод в аспекті відповідності вимогам сучасного суспільства, майбутньої професійної діяльності здобувачів освіти, а також рівня їхньої підготовки та активності й самостійності мислення.

Кафедра юридичного документознавства ННІ № 1 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X