Освітній процес в інституті післядипломної освіти триває

27-02-2017 Переглядів: 87

27 лютого в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочалося підвищення кваліфікації. Сьогодні освітній процес розпочався у:

- головних судових експертів, старших судових експертів, судових експертів секторів криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують, відділів інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України.

- патрульних Національної поліції України.

Освітній процес в інституті післядипломної освіти триває

- працівників підрозділів карного розшуку направлених на навчання з ГУНП України в м. Києві, Київській та Чернігівській областях.

- працівників підрозділів карного розшуку направлених на навчання з ГУНП України у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях, навчання яких буде проходити на базі регіональних відділень ННІ № 4.

- працівників підрозділів карного розшуку та дільничних офіцерів поліції направлених на навчання з ГУНП України у Чернівецькій та Івано-Франківській областях, навчання яких буде проходити на базі факультету № 3.

- інспекторів-криміналістів.

Освітній процес в інституті післядипломної освіти триває

- слідчих Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України у Житомирській області, навчання яких буде проходити на базі Житомирського відділення ННІ № 4.

Протягом інтенсивного та інформаційнонасиченого періоду навчання слухачі будуть підвищувати свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X