«Основи фінансового планування. Фандрайзинг. Можливості забезпечення стабільної діяльності ГОІ».

27-06-2017 Переглядів: 151

Працівники відділу організації науково-дослідної роботи Національної академії внутрішніх справ 22 червня відвідали навчально-інформаційний тренінг «Основи фінансового планування. Фандрайзинг. Можливості забезпечення стабільної діяльності ГОІ».

«Основи фінансового планування. Фандрайзинг. Можливості забезпечення стабільної діяльності ГОІ». фото 4

Даний тренінг розпочався 21 червня і є трьохденним. Організатором заходу виступила ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України».

Метою тренінгу є підготовка фахівців у сфері мобілізації ресурсів для неприбуткових організацій або суспільно-важливих проектів для їх довготривалого та сталого руху вперед.

Участь у тренінгу взяли 40 представників громадських організацій з усієї України. Серед них лідери громадських організацій, батьки дітей з інвалідністю, в тому числі, люди з інвалідністю, ВПО з інвалідністю.

Тренінг проводила Євгенія Павлова, заслужений юрист України, використовувала в своїй роботі цікаві матеріали, інтерактивні методики в групах та наводила яскраві приклади. На тренінгу розглядалися питання специфіки проектної діяльності на українському ринку та процес написання проектів, визначення очікуваних результатів, індикатори досягнення результатів і методи верифікації, принципи фандрайзингу.

Після тренінгу учасники здобули знання щодо: суті фандрайзингу та його значення у соціальному, економічному і політичному контексті, правові принципи у фандрайзингу, стратегію та принципи розвитку донорської бази, мотивацію під час написання заявок та нюанси стосунків з донорами. Окрім того, учасники ознайомилися з методами роботи з донорами та способами їх залучення, здобули навички щодо складання документації необхідної для успішного фандрайзингу.

Даний тренінг надав можливість учасникам здобути нові знання та можливості, знайомства та гарний настрій.

Бажаємо учасникам семінару наснаги та успіхів у реалізації отриманих знань та навичок.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X