Осінні прогулянки містом

28-09-2016 Переглядів: 109

Початок осені завжди чарівний. Повітря стало прозорим, а все навкруги виграє яскравими барвами. Тому курсанти 3-го курсу факультету №1 ННІ № 1 вирішили пройтись алеями одного з найживописніших парків міста Києва – парком імені Тараса Шевченка.

Цікаво було дізнатись, що парк заснований у 1860 році під назвою «Університетський сквер». В 1896 році тут відкрито пам’ятник Миколі I, який був знесений більшовиками у 1920 році, а вже 1939 році, з нагоди 125-річчя від дня народження Тараса Шевченка було відкрито пам’ятник Кобзареві.

Осінні прогулянки містом

«Садочок» - це південний куточок парка Шевченка з боку вулиці Льва Толстого, де кияни й гості столиці грають у шахи, шашки, доміно, нарди і карти. У Києві у 1950-х роках одним із таких місць став парк ім. Т.Шевченка. У 1970-х роках у куточку відремонтували лавки і поставили спеціальні дерев'яні столики. У 2000-х роках провели черговий ремонт: звели навіси від дощу, що зробило це місце ще популярнішим серед гостей парку.

По сусідству з парком ім. Т.Шевченка розташовані такі знамениті споруди як: Київський університет імені Тараса Шевченка, Володимирський Собор, Оперний театр і Ботанічний сад. Хоча парк ім. Т.Шевченка є одним з найменших парків Києва, в той же час він ще й один з найбільш затишних. Переконатися в цьому можна, просто прогулявшись його алеями, особливо в таку чарівну та дивовижну пору, як зараз.

Осінні прогулянки містом

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X