Олімпійська перемога

27-03-2015 Переглядів: 166

Щорічно, на запрошення колективу Національної академії Служби безпеки України представники НАВС з числа курсантів й студентів перевіряють власні знання з іноземних мов під час Міжвузівських олімпіад з іноземних мов серед вищих навчальних закладів сектору безпеки України.

Олімпійська перемога

Ось і 26 березня п’ять представників – курсанти ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, центру спеціальної та фізичної підготовки і студенти ННІ права та психології прибули на змагання до Національної академії СБУ.

Вкрай нелегкою було цьогорічне випробування – дехто розгубився, хтось майже зневірився у власних силах, але ж таки зібрались і маємо результат, та ще й який!

Перше місце з напряму «Німецька мова» у Національної академії внутрішніх справ – його має у своєму загалі досягнень курсант ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Павло Касап.

Відзначено номінаційними грамотами «За вільне володіння англійською мовою» студента ННІ права та психології Сергія Іванова й «За активну участь у дискусії» - курсанта ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Ростислава Тютюнника.

Олімпійська перемога

Олімпійська перемога

Олімпійська перемога

Олімпійська перемога

Студент ННІ права та психології Катерина Кулик та курсант ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції (центр спеціальної та фізичної підготовки) Олеся Бевцик відзначені сертифікатами учасників VI Міжвузівської олімпіади з іноземних мов серед вищих навчальних закладів сектору безпеки України.

Варто подякувати колективу кафедри іноземних мов, що опікувались учасниками Міжвузівської олімпіади та надавали їм всебічну та необхідну допомогу в підготовці.

Окремо необхідно відзначити наших першокурсників, що без вагань згодились на участь у такому серйозному науковому випробуванні й робили все можливе й неможливе, щоб вибороти призові місця. Не вистачило зовсім трішки… Так, наприклад, Олеся Бевцик зайняла 5-те місце.

Пишаємося нашими переможцями та вітаємо учасників! Бажаємо сил і терпіння для набуття та удосконалення власних знань, і, звичайно, подальших здобутків і перемог.

Світлана Лов’як,
ВОНДР НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X