Огляд-конкурс художньої самодіяльності НАВС триває

24-10-2014 Переглядів: 426

Керівництво Національної академії внутрішніх справ спільно з відділом соціально-гуманітарної роботи продовжує проведення заходів, спрямованих на підвищення культурно-естетичного, морально-етичного та духовного потенціалу перемінного складу академії.

Огляд-конкурс художньої самодіяльності НАВС триває

Так, 22 жовтня на базі ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України було проведено огляд-конкурс художньої самодіяльності серед курсантів III курсу. Вихованці навчально-наукових інститутів НАВС продемонстрували потужну підготовку, високі творчі здібності, художню майстерність та потенціал. Виступи оцінювало компетентне журі, у складі якого були представники виховних відділів навчальних підрозділів вишу.

Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері та не залишив байдужим жодного глядача. Конкурсанти подарували всім присутнім позитивні емоції та гарний настрій.

Огляд-конкурс художньої самодіяльності НАВС триває

Серед талановитих та яскравих номерів можна виділити Світлану Потаповську з піснею «Україна», гумористичний гурток «Витівки», Тараса Яценко з піснею «Вечернее застолье», «Запальний Джайв» у виконанні Олександра Городечного, Євгенії Петрової тощо.

Отже, за результатами огляд-конкурсу, перше місце розділили колективи інститутів підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів та для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України, а кращі номери будуть представлені в гала-концерті напередодні Дня міліції.

Огляд-конкурс художньої самодіяльності НАВС триває

Впевнені, що проведення таких просвітницьких заходів сприятиме відродженню кращих традицій виховної роботи серед молоді та підняттю їх патріотичного духу.

ВСГР НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X