Огляд художньої самодіяльності 4-го курсу ННІ №1

02-12-2016 Переглядів: 69

І знову ми стаємо свідками чергового огляду художньої самодіяльності в ННІ №1 НАВС . Цього разу своїми талантами нас здивували курсанти 4-х курсів факультету №1 та №2.

Огляд художньої самодіяльності 4-го курсу ННІ №1

На сцені глядачі побачили обдарованих, амбіційних, енергійних учасників, які не могли не здивувати всіх присутніх своїми талантами: чудовими віршами, захоплюючими танцями, відвертими піснями, котрі деколи викликають смуток та навіть сльози, тому що всі курсанти, які приймали участь у цьому заході виступають востаннє в рідному інституті.

Огляд художньої самодіяльності 4-го курсу ННІ №1

Так, Еліна Денісова подарувала всім присутнім пісню «Нас Бьют, мы летам». Настя Перебейніс і Настя Швець продемонстрували запальний танець, Анна Конончук і Сергій Матюхов милозвучну пісню, а Михайло Степанюк вразив усіх піснею «Дембеля». В наступному сюжеті юнаки та дівчата показали у вигляді КВН наскільки веселе життя у курсантів 4-го курсу.

Дякуємо всім, хто зробив цей благородний крок – подарував частинку себе та своєї творчості. Сподіваємось на подальші зустрічі та бажаємо всім курсантам не зупинятись на досягнутому, розвивати своє творче «я» і завжди дарувати оточуючим свій талант.

Огляд художньої самодіяльності 4-го курсу ННІ №1

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X