Об’єднання зусиль та досвіду у боротьбі з корупцією

31-05-2016 Переглядів: 345

Протягом двох днів в «Українському домі» проходитиме регіональна конференція для журналістів-розслідувачів «S.T.O.P. корупція». За підтримки Посольства Королівства Норвегія в Україні та за сприяння низки неурядових організацій («Freedom House», «Ні корупції» тощо) представники ЗМІ, громадські активісти та блогери ділитимуться досвідом журналістських розслідувань, обговорюватимуть проблеми взаємодії мас-медіа та громадського суспільства із правоохоронними органами на прикладі України та Молдови.

Об’єднання зусиль та досвіду у боротьбі з корупцією

Одним із пунктів порядку денного конференції стала презентація науково-практичного видання «Досвід європейський країн у запобіганні корупції: теорія та практика», яку провели представники авторського колективу – радник високого рівня ЄС у сфері протидії відмиванню грошей Ігоріс Кржечковскіс та проректор НАВС Сергій Чернявський.

Об’єднання зусиль та досвіду у боротьбі з корупцією

Боротьба з корупцією, наголосили вони, може бути ефективною лише за умови збалансованого поєднання вмінь та навичок із ґрунтовною теоретичною підготовкою; наукова розробка проблем протидії цьому явищу – той внесок, що його здатна зробити галузева наука і який матиме неабияке значення. Саме тому на матеріалах конкретних справ (проваджень), що були успішно розслідувані на теренах СНД та у Європі, читацький загал зможе ознайомитись із відповідним досвідом правоохоронців близького та далекого зарубіжжя.

Завершуючи свій виступ, полковник поліції Сергій Чернявський наголосив на готовності провідного вишу системи МВС і надалі відкрито, фахово та всебічно співпрацювати із мас-медіа та громадськими активістами за багатьма напрямами.

Михайло Акімов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X