Обмін практичним досвідом

12-02-2016 Переглядів: 90

11 лютого на інтерактивному полігоні одного з інститутів Національній академії внутрішніх справ відбувся практико-методологічний семінар «Тактика дій працівників Національної поліції та військовослужбовців Національної гвардії України при затриманні озброєних та інших суспільно-небезпечних осіб в сучасних умовах».

Обмін практичним досвідом

Обмін практичним досвідом

У заході взяли участь представники патрульної поліції столиці, підрозділів поліції особливого призначення Київської області, кримінальної поліції Києва, військовослужбовці Нацгвардії, фахівці Управління державної охорони та професори Національної академії внутрішніх справ.

Обмін практичним досвідом

Обмін практичним досвідом

Директор інституту, кандидат педагогічних наук, доцент, полковник поліції Володимир Клачко задав високий темп безкомпромісного змагання на знання нормативної бази та вміння діяти в обстановці загострення обстановки. Під час зустрічі висвітлені проблеми щодо законодавчого забезпечення діяльності силовиків у боротьбі зі злочинністю, а також при відпрацюванні квестів на професійну готовність, узгоджені прийоми та дії персоналу поліції у деяких екстремальних ситуаціях.

Співпраця продовжується.

Обмін практичним досвідом

Обмін практичним досвідом

ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X