Обмін досвідом триває

17-07-2014 Переглядів: 412

Незважаючи на складний для країни час, Національна академія внутрішніх справ продовжує працювати та готувати молодих фахівців для боротьби зі злочинністю. Важливим пунктом у підготовці професійних кадрів є міжнародна взаємодія.

Обмін досвідом триває

Так, 17 липня в НАВС відбулась робоча зустріч аташе Федерального МВС при посольстві Австрійської Республіки в Україні Карлом Хандлером з ректором академії внутрішніх справ Володимиром Чернєєм, де були обговорені питання можливостей міжнародного співробітництва. Очільник вишу зазначив: «Наш навчальний заклад вже давно співпрацює з поліцейськими структурами інших країн. Нині відбувається реформування силових підрозділів, а підготовка офіцерів вимагає якісно нового рівня освіти. Саме тому важливу роль у навчанні буде відігравати обмін досвідом з європейськими колегами». Також Володимир Чернєй ознайомив гостей з сучасною організацією діяльності вишу, його структурою та напрацюваннями.

Обмін досвідом триває

В свою чергу, аташе Карл Хандлер розповів про роботу та систему навчання поліцейських у Австрійській Республіці. Зокрема, аташе наголосив: «Така співпраця, окрім отримання корисної інформації про діяльність поліції зарубіжних країн та обміну професійним досвідом, є визначним кроком у становленні тісних партнерських стосунків між МВС України і поліцією Австрійської Республіки».

Після закінчення офіційної частини візиту, гості відвідали Музей МВС України.

Обмін досвідом триває

Леонід Кальченко,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X