Обери майбутню професію

18-01-2017 Переглядів: 155

Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей. Вступ до вищого навчального закладу є для них важливим життєвим проектом, над яким майбутні абітурієнти працюють разом з вчителями та адміністрацією. Вдало обрана професія скорочує частоту фізичних і психічних проблем, пов’язаних зі здоров’ям, і посилює задоволеність людини життям. Робота відіграє важливу роль у житті кожної людини й дуже впливає на її стан та самопочуття.

Обери майбутню професію

16 січня в юридичному ліцеї було проведено психологічне тестування ліцеїстів другого курсу. Вперше класні керівники та практичний психолог ліцею об’єднали свої зусилля, з метою проведення виховної години у новому форматі.

Методика стосується вибору професії, визначення професійних інтересів ліцеїстів та має назву «Диференційно-діагностичний опитувальник» (Є.О.Клімов). За допомогою цієї методики ліцеїсти дізнались: до якого типу професій вони відносяться, що є предметом праці, які види діяльності доводиться виконувати та які психологічні вимоги висуваються в залежності від конкретного типу професії.

За результатами тестування кожен другокурсник дізнався про те, які якості особистості необхідно розвивати задля успішного виконання професійних завдань.

Олена Дзюба

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X