Новинки у криміналістичній діяльності

21-04-2017 Переглядів: 75

Неймовірну кількість емоцій і нових вражень отримали курсанти Навчально-наукового інституту № 2. Тут кожний бажаючий мав нагоду збагатити свій світогляд і оновити знання, знайти для себе чимало корисного і пізнавального.

Новинки у криміналістичній діяльності

Територія музею інституту стала майданчиком для одразу двох виставок, котрі об’єднали теоретичний і практичний матеріал, підкорюючи присутніх унікальністю інформації.

Ми мали змогу в притул наблизитися до найновішого криміналістичного та антитерористичного обладнання, котре демонстрували представники ПП «НВП Експертні системи» і ТОВ «ПКФ Інжен». Детальні розповіді про усі види експертиз супроводжувалися наглядними прикладами, що надзвичайно розширило наше уявлення про сучасну техніку.

Новинки у криміналістичній діяльності

Інша експозиція ввібрала у себе нові опубліковані примірники, кожен із яких несе у собі неоціненну кількість інформації у криміналістичній сфері.

Курсанти, магістри, інспектори-криміналісти – слухачі інституту післядипломної освіти, а також гості захоплено спостерігали за кожним продемонстрованим елементом, уважно вникали в усі нюанси, аби нічого не проґавити.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X