Новий навчальний рік – новий старт

02-09-2015 Переглядів: 174

1 вересня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України, як і у всіх навчальних закладах України, розпочався новий навчальний рік.

Урочисті заходи з нагоди Дня знань відкрилися на плацу інституту з Державного Гімну України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв – працівників органів внутрішніх справ та Національної гвардії України, учасників антитерористичної операції, які ціною власного життя відстоювали державний суверенітет та територіальну цілісність нашої незалежної держави.

Слід відмітити, що сьогоднішнє свято стало спільним для двох інститутів – підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України та кримінально-виконавчої системи. Також курсантську сім’ю поповнили першокурсники факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України.

Новий навчальний рік – новий старт

З привітаннями та побажаннями високо нести ім'я курсанта Національної академії внутрішніх справ, стати висококваліфікованими спеціалістами, завжди бути поборниками справедливості, законності, честі, гідними захисниками українського народу до курсантів навчального підрозділу звернулися вчений секретар Секретаріату Вченої ради академії полковник міліції Віталій Василевич, начальник інституту полковник міліції Володимир Клачко, заступник начальника інституту – начальник факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України полковник Андрій Пожидаєв, перший заступник начальника інституту кримінально-виконавчої системи полковник внутрішньої служби Семен Стеценко, ветеран органів внутрішніх справ, учасник бойових дій в Афганістані полковник у відставці Володимир Грищенко.

За доброю традицією в перший день нового навчального року керівництво інституту вручило нашим курсантам символічні «ключ знань» та «залікову книжку».

Новий навчальний рік – новий старт

Настоятель Храму Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла протоієрей Валерій Новаш звернувся до курсантської молоді з напутнім словом та провів ритуал освячення всього особового складу навчального підрозділу.

Новий навчальний рік – новий старт

Приємним моментом урочистих заходів стало оголошення наказів міністра внутрішніх справ, т.в.о командувача Національної гвардії України, ректора Національної академії внутрішніх справ щодо заохочення постійного та перемінного особового складу. Офіцерам та курсантам були врученні подяки, грамоти, ювілейні пам’ятні знаки «90 років НАВС» та погони.

Новий навчальний рік – новий старт

Після офіційної частини свята всі присутні мали змогу послухати пісню «Україна – вишиванка» у виконанні курсанта 3 курсу ФПФПМГБПС молодшого сержанта міліції Сорочинської Катерини, а також показовий виступ позаштатного підрозділу спеціального призначення факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України.

Новий навчальний рік – новий старт

Новий навчальний рік – новий старт

Колектив інституту від душі бажає всім курсантам міцного здоров’я, невичерпної енергії, здобутків у навчанні, цікавого дозвілля та надійних друзів. З новим навчальним роком! З новими досягненнями! А головне, щоб у нашій державі запанували мир і злагода. Хай вам щастить!

Елеонора Маковецька,
відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X