Нові надходження до загальної бібліотеки

17-03-2015 Переглядів: 105

Актуальні питання формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ: зб. матеріалів круглого столу (м. Київ, 24 листоп. 2014 р.) / ред.. кол. : С. С. Чернявський, І. М. Охріменко та ін. ; НАВС. – К. : ТОВ «МП Леся», 2014. – 76 с.

Тема іміджу органів внутрішніх справ тісно пов`язана з питаннями їх реформування. В збірнику матеріалів круглого столу, проведеного в Національній академії внутрішніх справ, досліджується проблеми формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ, працівників міліції.

Одним із важливих аспектів вирішення даного питання є покращення взаємозв`язків з громадськістю. Як зауважують науковці, громадська думка є формою зворотного зв`язку для міліції, яка показує рівень довіри до міліції і є показником ефективності її діяльності. У вирішенні іміджу органів внутрішніх справ важливу роль відіграють засоби масової інформації.

Розглядаються основні напрями формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ: політологічний, соціально-психологічний, психолого-педагогічний та ін.

У матеріалах круглого столу пропонуються статті професорсько-викладацького складу Національної академії внутрішніх справ.

Актуальні питання формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ

Для більш детального ознайомлення з матеріалами збірника пропонуємо йогозміст:

Зміст Актуальні питання формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ

Чорноус Ю. М. Початковий етап розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, вчинених транснаціональними злочинними угрупованнями: навч. посіб. / Ю. М. Чорноус, А. П.Сакаль. – К. : ВБ «Аванпост-прим», 2015. – 195 с.

У навчальному посібнику розглядаються теоретичні засади і формуються практичні рекомендації, що стосуються початкового етапу розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, вчинених транснаціональними злочинними угрупованнями.

Автори посібника звертають увагу на питання тактики проведення окремих слідчих (розшукових) та негласних дій під час досудового розслідування вказаних злочинів, а також реалізації заходів міжнародного співробітництва у кримінальному провадженні.

Навчальний посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, науково-педагогічних та практичних співробітників правоохоронних органів, а також усіх, хто цікавиться питаннями боротьби з транснаціональною злочинністю.

Для більш детального ознайомлення з навчальним посібником пропонуємо його зміст:

Початковий етап розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, вчинених транснаціональними злочинними угрупованнями

Для більш детального ознайомлення з навчальним посібником пропонуємо йогозміст:

Зміст Початковий етап розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, вчинених транснаціональними злочинними угрупованнями

Олійник А. Ю. Основи історії і теорії держави та права: навч. посіб. / Олійник А. Ю. – К. : Центр учбової літератури, 2015. – 200 с.

У навчальному посібнику розглянуто основи теорії і історії держави та права як юридичної науки і навчальної дисципліни, закономірності виникнення держави і права, основи держави, основи права, основи правової поведінки і юридичної відповідальності, основи законності і правопорядку, основи правового регулювання та його механізми.

Посібник базується на чинному законодавстві України, практиці його застосування та новітніх наукових джерелах. Актуальність даного видання полягає в тому, що Україна інтегрується в Європейське правове поле, що потребує у населення країни високого рівня правових знань, умінь та навичок.

Юридичний матеріал, що знаходиться в посібнику допоможе сформувати відповідний рівень правової свідомості та правової культури, що дозволить орієнтуватися в суспільних відносинах, учасником яких є держава, які регулюються та охороняються правом, діяти відповідно до правових норм у повсякденному житті.

Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та інших навчальних закладів, які оволодівають юридичними знаннями в межах діючих у системі МОН України програм з основ правознавства, а також на студентів, які вивчають право в неюридичних вищих навчальних закладах та викладачів загальноосвітніх шкіл. Видання буде корисним і для аспірантів, докторантів і викладачів юридичних вищих навчальних закладів.

Основи історії і теорії держави та права

Для більш детального ознайомлення з навчальним посібником пропонуємо йогозміст:

Зміст Основи історії і теорії держави та права

Тетяна Сіродан, провідний бібліограф загальної бібліотеки НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X