Нове поповнення пенітенціаріїв

24-04-2015 Переглядів: 98

22 квітня в управлінні ДПтС України в Івано-Франківській області відбулися урочисті заходи з нагоди 17-ої річниці утворення Державної пенітенціарної служби України. В урочистостях взяли участь представники органів місцевої влади, керівники силових структур області, ветерани пенітенціарної служби, громадських інституцій та духовенство, керівництво та духовий оркестр Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ.

Усіх присутніх зі святом привітав начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області полковник внутрішньої служби Володимир Павлів.

Нове поповнення пенітенціаріїв

Зокрема у вітальному слові він зазначив, що в цей складний для країни час пенітенціарна служба області виконуєте непросту роботу – забезпечує законний процес відбування покарання. Безкомпромісна боротьба зі злочинністю та викорінення негативних явищ – важка, а часто і дуже небезпечна справа, з якою пенітенціарії гідно справляються, незважаючи ні на які перепони, а в екстремальних ситуаціях виявляють сміливість, стійкість, непохитність та вірність обов’язку. Тож нехай тяжкий, але почесний обов’язок працівника кримінально-виконавчої системи озивається лише людською вдячністю за забезпечення спокою, правопорядку та перевихованні осіб, які відступили від закону.

Також цього дня прийняли Присягу на вірність народу України та поповнили лави пенітенціаріїв 21 новобранець, які присягнули бути відданим українському народові, з честю виконувати свій професійний обов’язок, гідно нести звання пенітенціарія.

Нове поповнення пенітенціаріїв

Із професійним святом присутніх також вітали та вручали грамоти гості урочистого дійства: представники органів місцевої влади та правоохоронних органів, керівництво обласної профспілки державних службовців.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X