Незабутнє свято Конституції України

30-06-2016 Переглядів: 97

Літо – час для релаксу і відновлення, оскільки наші робочі будні ще тривають, ми не втрачаємо можливості занурюватися у відпочинок.

Вагомою подією у житті нашого інституту стало державне свято - День Конституції, котре завчасно було ретельно сплановане курсантами Навчально-наукового інституту № 2. Так, частина особового складу провела із рідними, вирішивши навідатись до домівок, а на тих хто залишився чекала насичена програма вихідного дня, з якою допомогло визначитися керівництво.

Незабутнє свято Конституції України

Неабияке враження справив похід до театру імені Івана Франка, вистава пройшла на одному диханні. Ті ж емоції відчули відвідувачі театру «Браво», що ще довго після закінчення постановки обговорювали усі моменти. Не менш цікавою виявилася прогулянка Києвом, історичні і культурні місця нашої столиці пробуджують у кожному любов до прекрасного та дарують душевний спокій.

Незабутнє свято Конституції України

Ще один доказ того, що вихідні потрібно проводити так, аби спогади ще довго зігрівали серце і викликали бажання ще не раз повторити незабутні моменти.

Незабутнє свято Конституції України

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X