Нетрадиційний День відкритих дверей

15-06-2015 Переглядів: 84

Прикарпатський факультет продовжує популяризувати професію правоохоронця на теренах рідного краю. 13 червня цей наймолодший підрозділ Національної академії внутрішніх справ спільно з Навчально-консультаційним пунктом ННІЗН провели день відкритих дверей. Але місце проведення цього заходу було нетрадиційним, оскільки цього разу факультет прийшов у гості до містян у парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, улюблене місце франківчан та гостей Івано-Франківська. Біля центральної алеї були представлені інформаційні стенди, а курсанти роздавали відпочиваючим матеріали профорієнтаційного спрямування.

Нетрадиційний День відкритих дверей

Окрім того, на літній сцені парку культури та відпочинку відбувся концерт за участю самодіяльних колективів факультету. Безліч мешканців міста прийшли у парк Шевченка, щоб насолодитися духовою музикою, українськими піснями і танцями. Всі присутні захоплено слухали виступ духового оркестру факультету з числа курсантів під керівництвом підполковника міліції у відставці Ярослава Геціва. Зі сцени лунали популярні пісні у виконанні молодих артистів факультету і багато хто з присутніх підспівував, почувши знайомі мелодії.

Нетрадиційний День відкритих дверей

Приємною несподіванкою для усіх стало дефіле у вишиванках. Курсанти спеціально для показу привезли їх із дому.

Нетрадиційний День відкритих дверей

Гостями свята також був танцювальний колектив «Зірка мрії» загальноосвітньої школи №1 міста Івано-Франківська під керівництвом заслуженого вчителя України Тетяни Грибович. У їхньому виконанні танцювальні композиції вразили глядачів та здійняли шквал оплесків.

Нетрадиційний День відкритих дверей

Діти, які прийшли на концерт, отримали у подарунок від майбутніх правоохоронців розмальовки та надувні кульки.

Після завершення заходу люди між собою говорили, що їм приємно було побачити правоохоронців із зовсім іншого боку.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X