Несподівані зустрічі під час охорони громадського порядку

23-06-2015 Переглядів: 128

З 16 до 18 червня постійний та перемінний особовий склад ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної Гвардії України у черговий раз ніс службу з охорони громадського порядку в Києві.

Несподівані зустрічі під час охорони громадського порядку

Охорона громадського порядку – це важливий напрямок службової діяльності органів внутрішніх справ. Наші курсанти та офіцери з поставленими завданнями справились на «відмінно», зауважень від керівництва не було.

Водночас слід відмітити, що під час ОГП бувають і приємні сюрпризи. Так, під час несення служби на травневі свята офіцери академії зустрілися з акторами Національного драматичного театру імені Івана Франка – народними артистами України Анатолієм Хостікоєвим та Наталею Сумською. А цього разу курсантам пощастило зустрітись з видатною постаттю в українському кінематографі – народним артистом України Богданом Бенюком. У своєму творчому доробку ця творча особистість налічує десятки цікавих ролей у театрі та кіно. Юнаки та дівчата поспілкувались з ним на різні теми та поділились історіями зі свого курсантського життя. І як завжди – фото на згадку.

Несподівані зустрічі під час охорони громадського порядку

Елеонора Маковецька,
відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X