Непереможним теж потрібна підтримка

18-11-2014 Переглядів: 259

Не є таємницею, що нині українські землі на сході боронять тисячі українських патріотів. Проте, не дивлячись на їх бойові подвиги та незламний дух, їм все ж потрібна підтримка словом та ділом.

Так, з метою допомоги важкопораненим бійцям АТО, 13 листопада в бібліотеці ім. М. Бажана відбулася презентація благодійного проекту «Непереможні». Серед присутніх були автор, виконавець, учасник бойових дій в Афганістані, співорганізатор проекту В’ячеслав Купрієнко, поетеса Тетяна Яровіцина, художник Андрій Кулагін, учасники АТО Сергій Федун та Віталій Горбатенко.

Непереможним теж потрібна підтримка

Розпочався захід під хвилюючі нотки віршів Тетяни Яровіциної, що присвячені воїнам, волонтерам, рідним і близьким героїв, аби кожен присутній міг не тільки відчути переживання та безмежний жах кровопролиття, а й віру в перемогу та мирне небо над головою.

Згодом, гучними аплодисментами вітали учасників АТО Сергія Федуна та Віталія Горбатенка. Вони розповіли присутнім про нелегкі будні у зоні конфлікту та подякували за активну підтримку всіх без винятку, адже сила українського народу – в єдності. Не приховували вони й того, що скоро повернуться в зону проведення АТО, адже захищати Батьківщину не професія, а поклик душі.

Непереможним теж потрібна підтримка

Слово підтримав відомий з часів «Євромайдану» митець Андрій Кулагін, який поділився своїм баченням подій сьогодення, та продемонстрував присутнім власні картини, присвячені найяскравішим подіям «Революції гідності».

На завершення вечору з афганськими піснями виступив В’ячеслав Купрієнко, який також порівняв сьогоднішні події з війною в Афганістані, наводячи приклади власного сумного досвіду: «Я был молодой и постоянно думал о том, как чувствуют себя эти люди, и постоянно считал себя оккупантом, и никак не мог подозревать, что спустя много лет по моей Родине будут ходить вооружённые люди».

Непереможним теж потрібна підтримка

Наостанок присутні мали змогу поспілкуватися з воїнами АТО, висловлюючи щиру подяку за їх нелегку шляхетну справу та бажаючи міцного здоров’я героям, їхнім рідним та волонтерам.

Непереможним теж потрібна підтримка

ВЗГ НАВС (за інформацією ННІФПСКМ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X