Непереможні

18-04-2024 Переглядів: 254

12–14 квітня в спортивному комплексі Каніжа-Арена (м. Надьканіжа, Угорщина) відбувся відкритий чемпіонат Європи серед усіх вікових категорій з бойових мистецтв Комбат ICO. Для участі в змаганнях прибуло понад 320 спортсменів з 13 країн.

Непереможні

Національна збірна України, найчисельніша на змаганнях, була представлена майже в усіх розділах єдиноборств (бокс, К-1, лоу-кік, змішані єдиноборства, боротьба) і налічувала 98 спортсменів та 11 тренерів з різних регіонів держави. У підсумку здобувши 154 медалей, з яких золотих – 94, срібних – 46 і 14 бронзових, випередивши в загальному заліку господарів змагань – збірну Угорщини, здобула перше загальнокомандне місце.

Курсанти Національної академії внутрішніх справ продемонстрували високу тактичну підготовку, фізичну витривалість і волю до перемоги. Зокрема, курсант першого курсу Максим Іваненко став чемпіоном Європи у ваговій категорії 70 кг, достроково отримавши перемогу над представником Угорщини у фінальному поєдинку, а також курсант другого курсу Аркадій Мугир став фіналістом чемпіонату серед чоловіків (вагова категорія – 75 кг), у завершальному двобої поступившись представнику України.

Разом – до Перемоги!

Непереможні

Непереможні

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X