Не лише навчання, а й наука

18-09-2014 Переглядів: 102

Сьогодні суспільство, уряд країни чекає від науковців конкретних пропозицій щодо реалізації Договору про входження України в Європейський союз. Своє місце в цьому напрямку шукають і науково- педагогічні працівники Інституту права та психології Національної академії внутрішніх справ і, звичайно ж, - молоді науковці – студенти. Цього року ННІПП НАВС виповнюється 5 років, стільки ж і науковому студентському товариству інституту.

Не лише навчання, а й наука

18 вересня вперше в історії навчального закладу було урочисто проведено презентацію наукового студентського товариства ННІПП перед студентами першого курсу. Метою презентації стало ознайомлення студентів першого року навчання із науковим потенціалом академії та інституту, залучення студентів до наукових досліджень.

Презентацію відкрив директор інституту Олександр Колб, який підкреслив необхідність і важливість участі студентів у науковій роботі.

З інформацією про наукову роботу вихованців виступив проректор НАВС Сергій Чернявський, який передав вітання від очільника академії Володимира Чернєя, і наголосив, що ректором прийнято рішення оголосити 2014-2015 навчальний рік роком наукової роботи перемінного складу.

З цікавою інформацією виступили голова наукового студентського товариства Олег Онищенко, голова міжнародної студентської асоціації політичних наук Ярослав Телешун та заступник голови наукового студентського товариства інституту Катерина Гордієнко, яка запропонувала створити на базі інституту навчальний психотренінговий кабінет, де б могли навчатись психологи для надання першої необхідної допомоги щодо реабілітації учасників бойових дій та переселенців зі східного регіону України.

Не лише навчання, а й наука

Із змістовною презентацією своїх кафедр виступили їх керівники – Віталій Горбачевський, Наталія Мозоль, Лариса Нескороджена, Валерій Лебідь, Ірина Кущенко, Тетяна Гороховська та керівник юридичної клініки «Юстиніан» Сергій Немченко.

Усі виступаючі запрошували студентів до активної творчої участі у наукових дослідженнях. У свою чергу студенти першого курсу подякували за цікаву і потрібну інформацію.

Володимир Заяць,
старший науковий співробітник ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X