НАВС – велика дружня родина

16-03-2015 Переглядів: 130

Національна академія завжди вирізнялася дружнім курсантським колективом, згуртованістю, приязними стосунками між співробітниками. Де б ми не були, куди б нас не заніс вир життя, ми завжди відчуваємо неабияку підтримку один одного.

НАВС – велика дружня родина

Структурні підрозділи академії тісно співпрацюють між собою, активно діляться здобутим досвідом та завзято йдуть до головної мети – надати ґрунтовні, глибокі знання майбутнім слідчим, оперативним працівникам, експертам-криміналістам.

Так, 52 курсанта факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства виявили бажання навчатися на Прикарпатському факультеті, щоб перейняти їх практичний досвід боротьби зі злочинністю, який будуть застосовувати в своїй майбутній діяльності, познайомитися з місцевим колоритом та розвивати себе духовно. І керівництво академії не лишилося осторонь ініціативи курсантського самоврядування, а посприяло реалізації їх мрій.

14 березня майбутні слідчі відбули до Івано-Франківська – міста, яке вони будуть невпинно охороняти протягом двох місяців.

Ірина Скакун,
курсант 3 курсу ФПФПС НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X