НАВС тримає лідерство

19-02-2015 Переглядів: 110

Сповна вдалося поквитатися гравцям футзального клубу «Динамо-Академія» НАВС із футзалістами Національного педагогічного університету імені Бориса Грінченка. Адже саме вони минулого року у фінальному поєдинку кубку міста Києва з міні-футболу здолали нашу команду, таким чином залишивши НАВС на жаль лише у статусі «фіналіста». Того дня всі вважали «фаворитом» саме збірну академії, але красень кубок, нажаль, поїхав до університету Бориса Грінченка. Але існує прислів’я: «Те що тебе не вбиває – робить тебе сильнішим». З того часу пройшов майже рік, проте наші хлопці закарбували гіркоту поразки дуже глибоко і чекали реваншу із неабияким нетерпінням.

НАВС тримає лідерство

Гра розпочалась рівно о 15.00 у спортивному комплексі Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Вже з перших хвилин «силовики» дали зрозуміти супернику під чию диктовку буде проходити гра. Три сухі м’ячі залетіли у ворота «грінченківців» майже один за одним – відзначились курсанти 3-го курсу факультету громадської безпеки Едуард Оридорога та Денис Гнилицький. Пізніше НАВС дещо збавила обороти, але, приклавши зусиль, у кінці першої двадцятихвилинки слухач магістратури Вадим Колесник довів рахунок до 5:0.

НАВС тримає лідерство

Такого «холодного дощу» педагоги не очікували і відразу по перерві, мобілізувавши усі свої сили, відквитали один м’яч. Але команда академії не зупинялась і продовжувала «знущатись» над минулорічними переможцями. Спочатку Ігор Кедик, потім Роман Маркін, які вийшли на заміну, спільно змусили ще п’ять разів діставати м’яча з сітки воріт. Того дня голи забивалися на будь-який смак, але остаточний, зафіксований, результат зустрічі – 14:3 на користь нашої команди.

НАВС тримає лідерство

За грою пильно спостерігали, наші, одні із найближчих переслідувачів по турнірній таблиці, власне господарі спорткомплексу – футзалісти НПУ ім. М. Драгоманова, які зрозуміло вболівали проти нас. Але вже після першого тайму спостерігати за грою у одні ворота їм стало нецікаво і вони залишили спорткомплекс.

НАВС тримає лідерство

НАВС тримає лідерство

НАВС «віддячує» від душі і «болісно» б’є суперників з НПУ ім. Бориса Грінченка, таким чином, очолюючи верхню сходинку турнірної таблиці Вищої ліги ФАСК.

НАВС тримає лідерство

У неділю, 22 лютого, стартує 1-й тур зимового турніру, присвяченого легендарному динамівцю Віктору Чанову. Даний захід проводиться під егідою Києво-Святошинської обласної федерації футболу і ФК «Динамо-Академія» НАВС із захопленням погодився вперше взяти у ньому участь. В першій грі наші хлопці зустрінуться із учасником чемпіонату району ФК «Софія» із Софіївської Борщагівки на стадіоні «Козак-Арена». Отож запрошуємо усіх бажаючих приємно провести вихідний день та прийти підтримати свою улюблену команду. Початок гри у 14.00.

НАВС тримає лідерство

За інформаціює ФК «Динамо-Академія».

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X