Навчальна практика студентів

08-02-2016 Переглядів: 1180

З метою забезпечення проходження практики студентами факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) НАВС налагоджено дієву співпрацю та укладено договір між Національною академією внутрішніх справ та територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області. Співробітництво спрямоване на забезпечення організації процесу проходження практики студентами факультету у загальних судах Івано-Франківської області та оволодіння ними сучасними методами, практичними навичками і вміннями реалізації теоретичних знань у галузі права.

Відповідно, студентам 1 і 2 курсів була надана можливість проходження навчальної практики на базі Івано-Франківського міського суду у період з 11 січня до 7 лютого. Надзвичайно важливим є при формуванні професійної правової культури юриста та оволодінні практичними навичками юридичної праці, усвідомлення принципів діяльності працівників судових органів, зокрема, служіння народу України; демократизму і законності; гуманізму і соціальної справедливості; пріоритету прав людини і громадянина; професіоналізму, компетентності, ініціативності, чесності, відданості справі; персональної відповідальності за належне виконання службових обов'язків і дотримання трудової дисципліни.

Навчальна практика студентів

Студенти мали змогу ознайомитись із нормативно-правовими актами, що регулюють організацію та діяльність органів судової влади, із специфікою діяльності модельного Івано-Франківського міського суду, з основами проведення цивільного та кримінального процесів. Також студенти отримали практичні навички зі складання процесуальних документів під час розгляду справ та написанні позовних заяв і різноманітних клопотань.

Керівництво практикою здійснювали: від факультету – доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, к.ю.н., доцент Людмила Легін; від Івано-Франківського міського суду – керівник апарату Івано-Франківського міського суду – Володимир Оліяр. Керівники практики надавали практичну допомогу студентам, допомагали адаптуватись до нового колективу, а також здійснювали контроль за виконанням завдань.

Очільники факультету № 3 висловлюють вдячність за співпрацю територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області та Івано-Франківському міському суду. Працівники суду залишились задоволені роботою студентів, про них залишились лише позитивні враження.

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X