Науково-дослідна робота – шлях до розвитку особистості

26-09-2016 Переглядів: 295

23 вересня у навчально-науковому інституті №3 проведений збір курсантів першого курсу, на якому наголошено на важливості та необхідності їх науково-дослідної діяльності, за участю т.в.о. директора інституту Калюка О.М., т.в.о. заступника директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Саковського А.А., наукового співробітника відділу організації науково-дослідної роботи Шевченко О.С.

Із привітальним словом виступив керівник інституту Калюк О.М., який наголосив на тому, що науково-дослідна діяльність є невід`ємною складовою освітньої діяльності академії. Одним із її напрямів є курсантська науково-дослідна робота. У результаті такої діяльності курсанти активно оволодівають знаннями, розвивають свої дослідницькі уміння і здібності. Також Олексій Миколайович закликав першокурсників активно долучатися до наукової роботи.

Науково-дослідна робота – шлях до розвитку особистості

«Здатність до саморозвитку, самореалізації є основною ознакою творчої особистості, важливим шляхом формування якої є залучення до науково-дослідної діяльності. Ви зробили правильний вибір: вступили до лав курсантів нашого навчального закладу. Вас навчать самостійно мислити, займатися науковою діяльністю, працювати з натхненням, продовжувати творити історію академії», - звернувся з промовою до курсантів т.в.о. заступника директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Саковський А.А.

Науково-дослідна робота – шлях до розвитку особистості

Куратор організації науково-дослідної роботи перемінного складу інституту Шевченко О.С. ознайомила курсантів із Положенням про наукові гуртки курсантів, слухачів і студентів НАВС, Положенням про наукові товариства курсантів, студентів, слухачів, аспірантів, ад`юнктів, докторантів та молодих вчених НАВС, а також поділилася власним досвідом підготовки наукових робіт і написання наукових статей та необхідності зайняття науковою діяльністю.

Науково-дослідна робота – шлях до розвитку особистості

Більшість присутніх курсантів виявили бажання вступити до наукового товариства інституту.

Бажаємо успіху та творчої наснаги майбутнім правоохорнцям та з нетерпінням чекаємо їх наукових здобутків.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X